Verhetetlen árcédulával érkeznek az új E1N irodai monitorok

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2024. március 27

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

Még szélesebb körben elérhetők a Galaxy AI funkciók a One UI 6.1 frissítéssel

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2024. március 27

Még több Galaxy felhasználó léphet be a mobil AI új korszakába: a One UI 6.1 frissítéssel korábbi készülékeken is elérhetővé válnak a Galaxy AI funkciók március 28-tól. A Galaxy S23 széria, az S23 FE, a Z Fold5 és a Z Flip5 készülékek, valamint a Tab S9 termékcsalád tagjain is elérhetők lesznek azok a lehetőségek, melyeket az idén bemutatott Galaxy S24 széria felhasználói már kipróbálhattak.

Csökkentett áramfogyasztás az ASUSTOR-ral!

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2024. március 27

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

Több százan doboltak egyszerre a Yettel 5G hálózatán

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2024. március 26

2024. március 26-án több százan doboltak egyszerre Magyarország különböző pontjain, hogy hazai ütősrekordot állítsanak fel. A kísérlet apropóját az adta, hogy 30 éve indította el a Yettel – akkor még Pannon GSM néven – kereskedelmi szolgáltatását, amit a rekordkísérletben résztvevők egy országon átívelő, a mobilhálózat által összekapcsolt közös zenéléssel ünnepeltek meg. A mobiltársaság törökbálinti székházában és az ország több pontjáról 5G-hálózaton kapcsolódtak a helyszínek, és így a résztvevők egy új, hivatalosan is regisztrált országos rekordot állítottak fel.

A Samsung új, 3D-s térképnézet funkciója a SmartThingsen és a mesterséges intelligencián alapszik

Cikk csatolmány GSM magazin - 2024. március 25

A Samsung bevezeti új, 3D-s térképnézet funkcióját, amelyet először a CES 2024 kiállításon mutatott be. A 3D-s térképnézet mostantól minden olyan országban elérhető, ahol a felhasználók hozzáférnek a SmartThings ökoszisztémához.

Tápegység a túlhajtás szerelmeseinek? Íme a Thermaltake Toughpower TF3 1550 W

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2024. március 22

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a Toughpower TF3 1550 W-ot, egy csúcskategóriás ATX 3.0 tápegységet, a nagy teljesítményű rendszerek teljes energiaellátására tervezve. A két fejlett, 12+4 pines kábellel kompatibilis, natív PCIe 12V-2x6 moduláris interfész az új technológiával stabilabb támogatást biztosít a következő generációs hardvereknek. A kiváló 80 PLUS Titanium hatékonyságával és az Intel szabványainál szigorúbb specifikációkkal a Toughpower TF3 1550 W kiváló minőségű és stabil áramellátást biztosít a túlhajtást kedvelők PC-ihez. 

Élen jár az innovációban a Huawei

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2024. március 21

Tavaly ismét a Huawei nyújtotta be a legtöbb szabadalmi kérelmet az Európai Szabadalmi Hivatalhoz (EPO), 12 százalékkal többet, mint egy évvel korábban. A vállalat 5071 találmányt jegyeztetett be, és a harmadik egymást követő évben foglalja el az európai szabadalmi ranglista első helyét. A Huawei világszerte élen jár a kutatás-fejlesztésben és az innovatív technológiák alkalmazásában a hálózati és a fogyasztói megoldásoknál egyaránt. 

Koncentráció felsőfokon: Note Air3

Cikk csatolmány Táblagép magazin - 2024. március 21

Lépj be a jegyzetelés jövőjébe a Note Air3 sorozattal, ahol az innováció és az egyszerűség találkozása újradefiniálja a produktivitást! Akár a monokróm e-papír tűéles tisztaságára, akár a színek élénk sokoldalúságára vágysz, ezek a táblagépek páratlan írási élményt kínálnak, és arra tervezték őket, hogy növeljék a koncentrációt és a kreativitást. Csatlakozz a digitális jegyzetelés forradalmához és fedezz fel egy olyan világot, ahol a zökkenőmentes technológia találkozik az írás időtlen művészetével!